Zomervakantie Bulgarije

Zomervakantie

ZomerVakantie Bulgarije

 

 

Nu steeds meer mensen de bergen in trekken en vakanties gebruiken om te trekken en te klimmen, wordt het steeds moeilijker om goede locaties te vinden weg van de drukte. Reizigers zijn op zoek naar nieuwe bestemmingen voor hun outdoorvoorkeuren, bestemmingen met prachtige ongerepte natuur en bergketens die op een veilige locatie liggen, redelijk geprijsd en goed bereikbaar zijn.

Het Balkan-schiereiland is een van die plaatsen – grotendeels onontdekt en onaangetast door vooruitgang met prachtige alpine bergen maar zonder de drukte van de Alpen.

Een ding waar Bulgarije zeker geen tekort aan heeft, zijn de bergen, met de alpiene Rila- en Pirin-massieven en hun rotsachtige, puntige toppen met honderden blauwe gletsjermeren, of het Balkangebergte met zijn prachtige watervallen en zonnige weiden, of misschien de Rhodopes met hun weelderige bossen en fascinerende paden. De Bulgaarse bergen zullen u betoveren met hun fantastische uitzichten en bieden enkele van de beste wandelroutes in Europa.

Lees meer over onze Zomertrekkingvakanties naar de toppen en bergkammen van Bulgarije.

Een echte avonturier heeft rust nodig en in Bulgarije zul je zeker genieten van de gastvrijheid van de lokale bevolking, waar je verzekerd bent van een warm welkom en uitstekende service in alle soorten accommodatie, van vijfsterrenhotels tot gezellige pensions in familiebezit. Bezoekers kunnen ontspanning verwachten in een geweldige omgeving, ver weg van de drukte, en dat alles tegen een zeer redelijke prijs.

Locatie

Products You May Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *